Goed en goedkoop je auto verzekerd!

De verzekering die wij bieden heeft altijd een vlijmscherpe premie en duidelijke polisvoorwaarden.

  • 2e auto dezelfde korting
  • Vervangend vervoer
  • Geen toeslag op termijnbetaling
  • Extra's standaard meeverzekerd
Bereken je premie

Particulier

Bereken bij ons de premie voor uw autoverzekering online. Sluit snel en direct uw autoverzekering af. Goed en goedkoop uw auto verzekerd. De verzekering die wij u bieden heeft altijd een scherpe premie en duidelijke polisvoorwaarden.

Wij bieden u de stevige basis van ruim twintig jaar ervaring en staan wij bekend om onze vergaande service. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering, dan behartigen wij uw belangen!

Bij onze autoverzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Bij zowel schade als bij pech belt u met ons alarmnummer en helpen wij u graag verder.

Zakelijk

Heeft u één of meerdere bedrijfsauto’s? Dan hebben wij de expertise in huis om u een interessante bedrijfsautoverzekering aan te bieden. Naast de enkele bedrijfsautoverzekering bieden wij ook een uitgebreide wagenparkverzekering. Met de wagenparkverzekering zijn al uw zakelijke personenauto’s, bestelauto’s en vrachtauto’s verzekerd. Ook uw aanhangwagens, opleggers en trailers. Voor bedrijven in de transport en logistieke dienstverlening bieden wij een verzekering afgestemd op de vervoerscondities.

U kunt de premie voor één bedrijfsautoverzekering nu zelf online berekenen!

Wij zijn volledig gediplomeerd en voldoen aan de nieuwe en strenge eisen, die zijn vastgelegd in de Wet Financiële Dienstverlening.

Overstappen naar DealerServices B.V.?

Je wilt graag overstappen naar een autoverzekering van DealerServices B.V.? Dat kan gemakkelijk en snel! Lees verder..

Wolsing Auto's Plakhorstweg 17 7008 AS Doetinchem +31 6-53903641 [email protected] www.wolsingautos.nl